fbpx
Nieuws

Kennis opdoen over titaanzink

Kennis opdoen over titaanzink

Fabrikant Rheinzink heeft in Haarlem een ‘inspiration centre’ geopend, waar installateurs en loodgieters zich technisch kunnen verdiepen in de mogelijkheden van zink.

 

 

Volgens de fabrikant van titaanzinken producten als daken, gevels en hemelwaterafvoerproducten is er veel vraag naar zinkverwerkingscursussen. In het Rheinzink Inspiration Centre kunnen ook architecten en opdrachtgevers inspiratie opdoen.“Een beursstand op een vakbeurs biedt ons onvoldoende ruimte om ons assortiment te laten zien. Met het Inspiration Centre kunnen we het hele jaar door onze doelgroepen bereiken”, zegt Thijs Baneke, manager van het Inspiration Centre.

 

RHEINZINK Inspiration Centre (16)Daklandschap

Het RHEINZINK Inspiration Centre is gevestigd in Haarlem en heeft een oppervlakte van ruim 800 m2. Alle facetten van het merk worden belicht: de productie, de producten,  toepassingen en de duurzaamheid. Een groot daklandschap vormt het hart van het Inspiration Centre: een wandeling hierover geeft een overzicht van de vele verschijningsvormen en detailleringen. In de praktijkruimte kunnen installateurs leren met zink te werken.

 

Het Rheinzink Inspiration Centre is van maandag tot vrijdag op afspraak te bezoeken. Hiernaast worden geregeld architectendagen, seminars en zinkverwerkingscursussen georganiseerd. 

 

Meer informatie: www.rheinzink-inspiration-centre.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.