fbpx
Uncategorized
Nieuw platform voor jonge installateurs

Onder de naam ‘Jong UNETO-VNI’ is een nieuw platform opgericht waarin jonge ondernemers en managers uit de branche activiteiten ontplooien. Het platform vervangt de vakgroep Jonge Ondernemers die de branchevereniging had.

 

 

Het verschil met de vakgroep Jonge Ondernemers is dat dit centraal georganiseerd was, en er een lidmaatschap en contributie aan vast hing. Met de omzetting naar een platform krijgen jonge ondernemers en managers binnen de vereniging meer armslag. Het nieuwe platform gaat vanuit vier regio’s decentraal activiteiten ontwikkelen die ondernemers- en managementvaardigheden bevorderen. Gekozen is voor vier regio’s: Noord (Friesland, Groningen, Drenthe), Oost (Overijssel, Gelderland), West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland) en Zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg).

 

Veertig jaar

Voor de financiering van algemene kosten wordt een jaarlijks budget aangevraagd uit de algemene middelen van de vereniging.  Jong UNETO-VNI is bedoeld voor ondernemers en managers van bij de brancheorganisatie aangesloten installatiebedrijven en detaillisten. De leeftijdsgrens is vastgesteld op veertig jaar en sluit daarmee aan bij de maximale leeftijd die wordt gehanteerd door andere brancheorganisaties.

 

 

Voorzitter

Bart Trip Jong UNETO-VNIVoorzitter van het platform is Bart Trip (38) van installatiebedrijf Trip Totaal Installateur uit Smilde. De organisatie van het platform is in handen van vijf personen (voorzitter en vier leden) die zoveel mogelijk het ledenbestand van Uneto-VNI weerspiegelen wat betreft bedrijfstype, – grootte en regio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.