fbpx
Uncategorized

Opbouw VSK in volle gang

Opbouw VSK in volle gang

De opbouw van de VSK 2012 is in volle gang. Vanaf aanstaande maandag is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de tweejaarlijkse installatiebeurs.

 

 

De exposanten zijn volop bezig met het opbouwen van hun stands. De beurs is maandag tot en met vrijdag in de Jaarbeurs in Utrecht. De beursorganisatie verwacht dat zeker 55.000 bezoekers de weg vinden naar de Domstad. Dit is een evenaring van het aantal bezoekers van de 2010-editie. Voor openingstijden klik hier.

opbouwbeurs2Bezoekers die gratis naar de beurs willen kunnen zich hier online registreren voor gratis toegang.

Noviteiten die deze week worden getoond zijn al te zien via deze link. Bij de ingang ontvangt elke bezoeker een handige pocketguide met plattegrond en fabrikanteninformatie. 

 

Prijzen voor u!

Uitgeverij Eisma Bouwmedia, het bedrijf achter de vernieuwde Installatie en Sanitair, Sanitair Design en deze site, staat in Hal 9 op stand C110. Kennisdeling is het belangrijkste speerpunt van de stand. Naast alle informatie over het best gelezen vakblad in de branche en de online producten, vind ook de aftrap plaats van een bijzonder jubileumjaar. Installatie en Sanitair bestaat in 2012 namelijk 50 jaar, en dat kunnen lezers en niet-lezers mee komen vieren. Op de stand zijn fraaie prijzen te winnen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.