fbpx
Uncategorized

Van Dorp erelid brancheorganisatie

Van Dorp erelid brancheorganisatie

Henk Willem van Dorp is benoemd tot erelid van brancheorganisatie Uneto-VNI.

 

 

Van Dorp, directeur van Van Dorp Installaties ontving de titel bij zijn afscheid van het voorzitterschap van de Groep Groot van de brancheorganisatie. . Algmeen directeur, en toekomstig voorzitter Titia Siertsema overhandigde Van Dorp het erelidmaatschap. Van Dorp was twintig jaar bestuurlijk actief binnen Uneto-VNI.

 

ir. R.A. (Rik) Dikken - algemeen directeur Unica 31-01-2011Innovatie

Henk Willem van Dorp wordt in deze functie opgevolgd door Rik Dikken, algemeen directeur van Unica. De nieuwe vakgroepvoorzitter wil zich sterk maken voor samenwerking en innovatie in de bouwkolom, waarbij de nadruk van de Groep Groot blijft liggen bij innovatieve op actuele thema’s als BIM, energiebesparing, herbestemming van gebouwen, lokale energieopwekking en technische oplossingen voor de zorg. In de Groep Groot van de branchevereniging zitten de Uneto-VNI-leden met meer dan 250 werknemers.

 

Marjolein Ruijgrok.JPGSmart Grids

Andere mutatie binnen Uneto-VNI is de toetreding van Marjolein Ruijgrok als manager van de vakgroepen Elektro Installatiebedrijf en Beheer en Inspectie. Zij gaat zich bezig houden met actuele thema’s als elektrisch vervoer, en decentrale energieopwekking, onder meer via smart grids. Ruijgrok heeft in het verleden gewerkt bij Bouwend Nederland en VNO-NCW, waar zij zich vooral bezig hield met regionale belangenbehartiging op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.