fbpx
Uncategorized

Voorronde ‘Beste Fitter’ van start

Voorronde 'Beste Fitter' van start

De voorrondes van de 2012-editie van de wedstrijd De Beste Fitter van Nederland gaat van start. Het evenement kent dit jaar vijf regionale voorrondes, en 1 finale.

Alle erkende monteurs op het gebied van verwarming, sanitair en drinkwater kunnen deelnemen aan de beroepenwedstrijd, die tot doel heeft het vakmanschap te promoten. Elke voorronde bevat een aantal praktijkopdrachten van 30 minuten per opdracht en een theoriedeel.  De opdrachten worden beoordeeld door een professionele jury op allereerst kwaliteit en vervolgens snelheid. De beste 3 per voorronde gaan door naar de finale in Utrecht op 1 juni 2012. De winnaar verdient een reis naar het Europees Kampioenschap voetbal in Charkov (Wit-Rusland).

Data

De wedstrijd omvat vijf regionale voorrondes, die worden gehouden op verschillende locaties in Nederland:

–     05 april / Uitgeest – Bob’s Party Palace

–     12 april / Rijswijk – De Broodfabriek

–     19 april / Markelo – Uitgaanscentrum Dieka

–     26 april / Best – Beachclub Sunrise

–     10 mei / Heerenveen – Thialf Stadion

Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom bij de voorrondes. Doordat er dit jaar meer spel-element en snelheid in de opdrachten zit, zal het ook voor hen een waar feestje zijn. Tevens kunnen supporters ter plekke hun ‘kunnen’ testen in een aantal wedstrijdjes.

Inschrijven

De wedstrijd ‘De beste fitter van Nederland’ is een initiatief van Geberit met partners Grundfos, Honeywell en DEWALT, samen met de organisatie van de Skills Masters installatiewedstrijden en wordt ondersteund door Uneto-VNI en OTIB. Op de website www.debestefittervannederland.nl vinden kandidaten alle informatie voor dit jaar. Terugkijken naar voorgaande edities kan ook. In 2010 won Stenly de Rooij van Gebr. De Rooij Bouw-en installatiebedrijf uit Eemnes, in 2011 won Dennis Raaijmakers Van Raaijmakers Tegels en Sanitair uit Gemert. Dennis zal zijn titel dit jaar direct verdedigen in de finale.

Klik hieronder voor het verslag van de finale van 2011 in Installatie en Sanitair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.