fbpx
Uncategorized
Vrijwillige installatie bij Ronald McDonald

Medewerkers van Kuipers Installaties in Helmond hebben vrijwillig bijgedragen aan de nieuwbouw van de Ronald McDonald Huiskamer in Veldhoven.

 

 

De Ronald McDonald Huiskamer komt in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Kuijpers Installaties Helmond werkt op dit moment aan de werktuigbouwkundige installaties in de nieuwbouw van het ziekenhuis. Naast een ziekenhuis wordt ook een Ronald McDonald Huiskamer gerealiseerd. Medewerkers van Kuijpers Installaties Helmond, waaronder het managementteam en alle afdelingshoofden, gingen op vrijwillige basis aan de slag met het monteren van het sanitair en de ventilatieroosters. Tevens werd de klimaatinstallatie in bedrijf gesteld.

 

RonaldMcDonaldIIEen Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. De Huiskamer stelt ouders met hun zieke kind en broertjes en zusjes in de gelegenheid zich even terug te trekken. Een ‘veilige haven’ die in sfeer en aankleding het kind het gevoel geeft ‘even niet ziek te hoeven zijn’. Een plek waar het kan spelen en leeftijdgenootjes kan ontmoeten en waar ouders even tot rust kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.