fbpx
Uncategorized

Wko voor voetbalclub Vitesse

Wko voor voetbalclub Vitesse

Het nieuwe trainingscomplex van eredivisievoetbalclub Vitesse bevat onder meer warmte-koude-opslag en een warmtepomp installatie. Kuijpers Installaties heeft de klus binnengesleept.

 

Het nieuwe trainings- en opleidingscomplex van Vitesse komt op Nationaal Sportcentrum Papendal. Kuijpers Installaties Arnhem is verantwoordelijk voor de totale engineering van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van de nieuwe trainingsaccommodatie. Deze accommodatie wordt volgens de club de meest moderne van Nederland. Naast veldverwarming en verlichting, om onder alle omstandigheden te kunnen trainen, is er in het nieuwe complex onder andere ruimte voor fysio, krachttraining en pers. Kuijpers Installaties Arnhem heeft de wensen van alle betrokkenen meegenomen in het ontwerp. zodat de accommodatie voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Zo worden in het kader van energiebesparing de installaties aangesloten op een wko en voorzien van warmtepompen.

 

Tribune

vites2.JPGDe nieuwe trainingsaccommodatie is door Geesink Weusten Architecten ontworpen naar Brits voorbeeld en bestaat uit een nieuw kunstgrasveld en een gebouw van vier verdiepingen met diverse faciliteiten. Er komt ook een tribune met vijfhonderd zitplaatsen voor (jeugd)wedstrijden. Bouwonderneming Veluwezoom Verkerk is verantwoordelijk voor de bouw. Binnenkort start de bouw. Het complex wordt begin 2013 in gebruik genomen. De eredivisieclub is onlangs overgenomen door de vermogende Georgiër Merab Jordania. Hij heeft de ambitie om in 2014 kampioen van Nederland te worden met de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.