fbpx
Nieuws

Vakbeurs ISH breidt uit

De komende editie van de ISH, die van 11 tot 15 maart 2019 in Frankfurt plaatsvindt, duurt een dag langer en krijgt een nieuwe halindeling. De grootste publiekstrekker, de verwarmingshal, verhuist naar hallen 11 en 12 van de internationale vakbeurs. Tot dusver was hal 8 altijd traditioneel de centrale hal waarin de grote verwarmingsfabrikanten stonden. Deze hal wordt nu gereserveerd voor koeling en ventilatie, die voorheen in hal 11 zaten. Hal 6 wordt de komende editie niet gebruikt, omdat deze wordt verbouwd.  Aan de ‘blauwe zijde’ van de beurs, de fabrikanten die met water en sanitair te doen hebben, verandert niets.

Wensen exposanten

Ook nieuw is dat de beurs op maandag in plaats van dinsdag begint. “Door de extra dag voldoen we aan de wensen van onze exposanten. Het geeft hen een extra werkdag op de beurs. Tegelijkertijd is het nu voordeliger om naar de beurs te gaan voor met name internationale bezoekers”, zegt Wolfgang Marzin, directeur van Messe Frankfurt.

Meer informatie over de ISH 2019 en het inhoudelijke programma van het evenement kan worden gevonden op de beurswebsite.

Hieronder de nieuwe halindeling

(klik voor vergroting)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.