fbpx
Nieuws

Vakblad Installatie komt er weer aan

Op vrijdag 25 maart verschijnt het tweede nummer van vakblad Installatie. Met hierin een verhaal over het jonge ‘verduurzamingsbedrijf’ Energy Bridge. Zij hebben zich toegelegd op het vervangen van gasketels voor hybride warmtepompen in collectieve ketelhuizen. Wij spraken met oprichters Klaasjan
van der Maas en Jan-Maarten Elias.

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Ecodorp kan alles zelf

In Boekel nadert het Ecodorp zijn voltooiing en alles ademt ultieme duurzaamheid. Een woonwerkcomplex met een zelfvoorzienende energievoorziening en een ecologische waterzuivering. We namen er een kijkje.

Gevel wint warmte

De warmtewingevel is een nieuwe vinding die momenteel bij zes pilot-woningen in Eindhoven en Helmond wordt getest. De zonnecollector in een nieuw jasje, voorzien van een speciale warmte-absorberende coating die extra warmte oogst.

Veelgestelde vragen over de propaanwarmtepomp

Veel warmtepompnieuws. We schetsen de opmars van het koudemiddel propaan in warmtepomptechniek. Daarnaast een nieuwe add-on hybride, en een nieuwe lucht/wateropstelling die volledig binnen staat.

Transparante techniek

Installateurs die hun eigen bedrijfspand bouwen: dat is doorgaans technisch smullen. Het groeiende Peters Installatietechniek heeft een kantoor dat past bij de koers: adviserend totaalinstallateur, met de focus op nieuwbouw en prefab.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.