fbpx
Nieuws

Vakblad Installatie ploft weer op de mat

Vrijdag 17 september ligt de nieuwe editie van vakblad Installatie op de mat. Het eerste nummer na de vakantie. Met een verhaal over Breman, die zich positioneert in de voorhoede van de energietransitie. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Reddende engelen

Het hoogwater zorgde afgelopen zomer voor een ravage in Limburg. Lokale installateurs hadden hun handen vol aan het puinruimen en herstellen van de leefbaarheid. We kijken terug met installatiebedrijven die een bijdrage hebben geleverd.

Ketels voor kippen

Het grootbrengen van een schuur met tienduizenden scharrelkuikens vraagt heel veel energie. De 96 kW aan verwarmingsvermogen in deze schuur in Beuningen wordt volledig elektrisch opgewekt. Met reden. Op reportage met de installateur.

De doorbraak van de hybride

De hybride is niet langer het laffe tussenstapje. De cv-ketel/warmtepomp-combinatie krijgt nu op alle fronten draagvlak en erkenning. We houden de kansen, uitdagingen en beperkingen van de hybride eens goed tegen het licht.

Kennis blijven delen

Kleine installatiebedrijven zijn kwetsbaar op het vlak van personeel. En al helemaal in een competitief werkgebied als Amsterdam. Hans Vreeken, directeur van totaalinstallateur The Plumbers vertelt hoe hij de uitdaging het hoofd biedt. “Blijven vissen.”

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.