fbpx
Nieuws

Vakbladeditie vol vaktrots

Nummer 6 van het vakblad Installatie van dit jaar ligt op vrijdag 16 oktober in de bus. Met diverse voorbeelden van ‘practice what you preach’. Installateurs die hun expertise over verduurzaming hebben toegepast op hun eigen woning en zo altijd vol vaktrots kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Alles in eigen hand

Alle ballen op duurzaam. Dat betekent flink investeren in kennis en kunde binnen je installatiebedrijf. Schimmel Techniek start nu zelfs een apart bedrijf dat de grondboringen gaat verzorgen.

Steun voor starters

Een netwerk van gespecialiseerde installatiebedrijven, gerund door talenten uit eigen stal. Ondernemer Marc van Delft over hoe het stimuleren van ondernemerschap en het vergroten van je kennis, kunde en waardetoevoeging samengaan.

Dicht op de huid

Apetrots op wat er uit zijn hoofd en handen komt. Installateurszoon Joni Fleischer zweert bij het niet-alledaagse maatwerk. Duurzame techniek, vernuftige details, poepstrak leidingwerk en het liefst in een regierol.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.