fbpx
Nieuws

Van Dorp Leiden opent nieuw pand

Van Dorp Leiden heeft sinds 26 februari haar intrek genomen in een nieuw pand, aan de Amphoraweg 18 in Leiden. De feestelijke opening was op donderdag 21 juni. Er is vooral veel aandacht besteed aan ruimtelijkheid en comfort voor het personeel. Het paradepaardje van de verbouwing is de meterslange glazen wand, die de kantoortuin haar open en lichte karakter geeft.

Volgens adjunct-directeur Paul van Dorp was het nieuwe pand geen overbodige luxe. “Het nieuwe pand is voor iedereen een verademing.”

Circulair

“Wij hebben dit kantoor voorbereid op een toekomst waarin duurzaamheid en circulair ondernemen hoog in het vaandel staan”, aldus Paul van Dorp. “Als Van Dorp voelen wij ons verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generaties, dus willen we graag dat onze huisvesting hierbij aansluit. Het doel is dan ook om ons nieuwe kantoor voor 2020 energieneutraal te maken. Om dit te kunnen realiseren hebben we het plafondraster en de luchtbehandelingsinstallatie gereedgemaakt voor een PCM klimaatplafond. Ook maken we nu al gebruik van energiezuinige led-verlichting met daglichtfunctionaliteit en hebben we vier laadpalen voor elektrisch en hybride vervoer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.