fbpx
Nieuws

Van Dorp ook voor de meter actief

Technisch dienstverlener Van Dorp blijft op overnamepad. Het bedrijf lijft Gebr. Van der Steen Bedrijven in en daarmee is de zesde overname in vier jaar tijd een feit.

Gebr. Van der Steen Bedrijven, gevestigd in Berlicum en Beuningen, is gespecialiseerd in de aanleg, het beheer en onderhoud van onder- en bovengrondse infrastructuur.

Van Dorp was op zoek naar een verbreding van het dienstenpakket. Tot nu toe is Van Dorp bezig met techniek in gebouwen áchter de meter. Maar duurzame oplossingen zijn steeds meer wijkgebonden; vóór de meter dus. Door de overname haalt Van Dorp daarover de benodigde kennis en vaardigheden in huis.

Familiebedrijf

Er werken bij Gebr. Van der Steen Bedrijven momenteel circa 180 medewerkers en de omzet is circa 28 miljoen euro. Gebr. Van der Steen is een familiebedrijf, maar binnen de familie kon geen opvolging gevonden worden. Het bedrijf zal de werkzaamheden onder dezelfde naam en leiding blijven voortzetten.

Overnamepad

Afgelopen jaren nam Van Dorp al vijf andere bedrijven over. Dat zijn Kunststofwerktuigbouw Kawebe, installatiebedrijf Elektro Klessens & De Koning, koudespecialist Aircoheat B.V. en Koudetechniek Holland B.V. , Van Galen Klimaattechniek B.V. en, in juli 2016, de Verkaart Groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.