fbpx
Nieuws

Van Wijngaarden wordt Hoppenbrouwers

Technisch installatiebureau Van Wijngaarden bv uit Nieuwerkerk aan den IJssel gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het familiebedrijf maakt sinds dit voorjaar deel uit van Hoppenbrouwers. De naamsomzetting is een volgende stap in de integratie naar één bedrijf.

“Door de toevoeging van Van Wijngaarden aan ons bedrijf versterken we onze positie in Zuid-Holland, waardoor we onze klanten in deze regio optimaal kunnen bedienen en de reisafstand van onze medewerkers beperken,” vertelt algemeen directeur Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek. “We hechten veel waarde aan lokale geworteldheid, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Zo we kunnen groeien en toch dichtbij blijven. Met een sterk en enthousiast team is deze integratie een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Familiebedrijf

“Van Wijngaarden is in 115 jaar uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met een rijke historie en een zeer goede reputatie in de markt. Het is gezien de consoliderende installatiemarkt is moeilijk te bepalen wanneer een goed moment is om na te denken over mogelijke opvolging, of te beslissen of je je organisatie verder professionaliseert. Om een volgende stap te kunnen maken zijn we daarom op zoek gegaan naar een familiebedrijf met dezelfde bedrijfscultuur, waar de medewerker op de eerste plaats komt,” geven Pim Kooijman en Chantal Hoogendoorn, voormalig eigenaren van Van Wijngaarden, aan.

Continuïteit

“Bovendien vonden wij het belangrijk dat onze vestiging zelfstandig en autonoom verder zou gaan. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers zijn wij ervan overtuigd dat ons familiebedrijf in goede handen is. Zo kunnen we beter inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt en blijft de continuïteit voor de medewerkers en klanten ook in de toekomst gewaarborgd,” vult voormalig eigenaar Pim aan.

Sterke positie in Zuid-Holland

Het 115-jaar oude Van Wijngaarden is in Zuid-Holland met 40 medewerkers actief in de nieuwbouw, renovatie en service en onderhoud in de utiliteitsmarkt. Hoppenbrouwers Techniek is met 1700 medewerkers vanuit 22 vestigingen actief in de complete breedte van de installatiebranche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.