fbpx
Nieuws

Veel lezingen op beurs Energie

Deze week: vakbeurs Energie

De vakbeurs Energie bevat een vol lezingenprogramma. Bezoekers kunnen elke dag naast de fabrikanten beursvloer veel kennis op doen in de verschillende theaters.

De beurs, die drie dagen duurt (8,9,10 oktober), heeft hier het complete programma gepubliceerd. Veel aandacht voor warmtepompen, en warmtepompconcepten die in de markt worden aangeboden.

Bezoekers kunnen hier voorregisteren voor toegang tot de beurs.

Warmtepomp

Een aantal highlights: er zijn workshops over warmtepomptechniek van Itho Daalderop, Inventum, Alklima, Bosch en Rimme van der Ree van Klimaatexpert.com. Woensdag 9 oktober is er een warmtepompcongres, waarop onder meer Harm Valk van Nieman spreekt. Op elke beursdag kunnen bezoekers een innovatieroute lopen langs warmtepompfabrikanten.

De Nederlandse Verwarmings Industrie, de nieuwe fabrikantenkoepel in installatieland, verzorgt op dinsdagmiddag een seminar over de energietransitie.

Ventilatie

Veel aandacht voor ventilatietechniek in energiezuinige nieuwbouw en renovatie. Brink Climate Systems, Renson, Duco, Fresh-R en Zehnder verzorgen op meerdere momenten tijdens de beurs presentaties over ventilatie, in combinatie met warmteterugwinning.

Jaga houdt een presentatie over lage temperatuurverwarming in combinatie met ventilatie, Masterwatt gaat het elektrisch verwarmen belichten. Ook is er een woensdag 9 oktober een debat over de toepassing van waterstof in de woningbouw. Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) geeft inzicht en onderbouwing bij het Klimaatakkoord. Het KIVI Klimaatrapport wordt op de beurs gepresenteerd.

Het complete lezingenprogramma voor de beursdriedaagse is hier te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.