fbpx
Nieuws

Veelzijdige installateur in de prijzen

Veelzijdige installateur in de prijzen

Op 3 december heeft bestuursvoorzitter Ed Nijpels de eerste Sterkin Award uitgereikt aan Installatiebureau Woudhuizen BV. Woudhuizen is de eerste installateur met alle vier de erkenningen die Sterkin beheert: gas, water, elektra en duurzame energie.

 

Directie en medewerkers van Installatiebureau Woudhuizen worden in kasteel De Cannenburch te Vaassen door Nijpels in het zonnetje gezet. Na de uitreiking is er een feestje. 

 

Stichting Sterkin voert erkenningsregelingen uit voor installateurs van gas, water, elektra en PV-systemen. Erkende installateurs worden gecontroleerd op vakmanschap en het gebruik van geschikte meetmiddelen. De voorwaarden waaraan de installateur moet voldoen en waarop men gecontroleerd wordt, staan beschreven in de van toepassing zijnde erkenningsregeling(en). Na toelating mag de installateur zich op de Nederlandse markt presenteren als een erkend Sterkin installateur.

1 reactie op “Veelzijdige installateur in de prijzen

  1. Jan Jansen schreef:

    De heer Ed Nijpels heeft zijn huis aan de Prinsengracht te Amsterdam laten verbouwen door een aannemer uit Haarlem. Deze had Slowaakse werknemers in dienst die de elektrotechnische installatie hebben aangelegd. Beetje jammer dat deze mensen NIET gediplomeerd waren. Een met de aannemer bevriende installateur heeft ter plekke gekeken en geconstateerd dat de installatie niet deugdelijk was en er een (met name met de sauna) gevaarlijke situatie bleek te zijn. De aannemer heeft niets gemeld, de directeur van Sterkin ook niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.