fbpx
Nieuws

Ventilatie en BENG: hoe zit het?

De nieuwbouwnorm BENG stelt nieuwe en strengere eisen aan het ventilatiesysteem. Hoe maak je berekeningen voor nieuwbouwwoningen? Welke veranderingen zijn er ten opzichte van de oude epc-berekeningen. Welke consequenties hebben technische systeemkeuzes?

De nieuwe BENG-regelgeving die 1 januari is ingegaan, zorgt voor de nodige aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden als het op ventilatie aankomt. In het gratis webinar ‘Hoe zit het nu écht met ventilatie en BENG’ vertelt Brink Climate Systems in samenwerking met Nieman Raadgevende Ingenieurs je op dinsdag 18 mei om 12.30 uur alle ins and outs. Ventilatie is essentieel voor een goede gezondheid en hoog comfort. Juist nu ligt de ventilatietechniek onder een vergrootglas, en kan de professional met kennis op dit vlak zich onderscheiden.

André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs vertelt je welke ventilatie-gerelateerde aspecten de grootste invloed hebben in de BENG resultaten en waar de grootste winst te behalen valt. Nieman Raadgevende Ingenieurs is een autoriteit op het gebied van ventilatie en BENG. Simon van de Kamp zal je tijdens dit webinar vertellen welke oplossingen goed scoren, de impact van BENG op fabrikanten, wat er gebeurt als er aan de verschillende knoppen wordt gedraaid en welke elementen invloed hebben op BENG en ventilatie. Brink Climate Systems is als systeemleverancier expert op het gebied van ventilatietechniek.

Het webinar ‘Hoe zit het nu écht met ventilatie en BENG’ vindt plaats op 18 mei vanaf 12.30 uur. Tijdens de live-uitzending is er gelegenheid om vragen te stellen. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden. Inschrijven kan via deze link,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.