fbpx
Nieuws

Ventilatie op afstand beheren

Ventilatie op afstand beheren

Corporaties en installatiebedrijven kunnen een ventilatiesysteem op afstand bedienen en uitlezen.

 

 

Aralco NVS introduceert afstandsbeheer en de gebruikers-app voor haar ventilatiesysteem OxyGreen. Het systeem, dat OxyGreen Vision heet, bestaat uit twee delen. Voor beheerders een beheerprogramma waarbij op afstand de toestelgegevens en statussen zijn uit te lezen. Voor bewoners de VentiApp. Op de VentiApp is de kwaliteit van de binnenlucht af te lezen, informatie beschikbaar en het systeem te bedienen. 

 

Storingen doorgeven 

Woningbouwcorporaties en installatiebedrijven kunnen met de service-applicatie 24/7 inzicht krijgen in de werking en prestaties van hun ventilatiesystemen. Storingsmeldingen kunnen direct worden doorgegeven aan monteurs, waardoor snel gereageerd kan worden. Bovendien kunnen bij calamiteiten de ventilatiesystemen op afstand worden uitgeschakeld.

 

Gebruiker bewust 

De VentiApp is ontwikkeld voor de bewoner (en zeker de huurder), die vaak geen interesse heeft voor ventilatie. Doel is een grotere bewustwording voor een gezond binnenklimaat. Dit zal de bewoner stimuleren het systeem bewuster te gebruiken, en zo ook energie te besparen.

 

Aralco presenteert de noviteiten op de beurs Transformatie & Renovatie, volgende week onderdeel van de Week van de Bouw in Utrecht.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.