fbpx
Nieuws
webinar ventilatie

Hoe kun je met slimme maar ook kleine behapbare stappen een bestaand ventilatiesysteem opwaarderen?

Daarover gaat dit webinar dat donderdag 15 juni gehouden wordt. Ventilatiespecialisten van Rensa en Zehnder nemen installateurs, adviseurs, corporaties en vastgoedbezitters mee in de mogelijkheden in ventilatietechniek.

Gratis aanmelden voor dit webinar kan door op deze link te klikken. Het webinar is donderdag 15 juni van 12.30-13.30. Kijkers kunnen deelnemen via de chat.

Isoleren is ventileren

Het gros van de woningen in Nederland is uitgerust met een systeem C (mechanische ventilatie met natuurlijke toevoer) of slechter. Omdat woningen steeds beter geïsoleerd zijn, is het raadzaam om ook het ventilatiesysteem onder de loep te nemen. Met enkele simpele ingrepen kan een bestaand ventilatiesysteem energiezuiniger uitgevoerd worden. Ook hoeft het niet ingrijpend te zijn om de stap te maken naar een systeem met warmteterugwinning. Met name bij woningen die overstappen naar een lagere aanvoertemperatuur van verwarming, bijvoorbeeld door de stap naar een (hybride) warmtepomp, kan een aanpassing aan het ventilatiesysteem tot meer comfort en energiebesparing leiden. Specialisten Steven Kok (Rensa Techniek) en Rutger Naber (Zehnder) leggen uit hoe dit werkt.

Meld je hier aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.