fbpx
Nieuws

Verticale designradiator kan koelen

Jaga komt met een verticale designradiator die zowel kan koelen als verwarmen. De Vertiga Hybrid is de nieuwste lagetemperatuur-radiator van de Belgische radiatorfabrikant. In combinatie met een warmtepomp kan deze niet-condenserend koelen.

Op de radiator kunnen ook extra ventilatoren worden geplaatst, wat Jaga het Dynamic Boost Hybrid-systeem noemt. Dit voorkomt dat lagetemperatuur-radiatoren extra groot moeten worden uitgevoerd om de gewenste afgifte te bereiken. De Vertiga Hybrid bevat twee dynamische warmtewisselaars die zorgen voor een snelle reactie en een hoog vermogen bij een lage watertemperatuur.

Radiator van soja

De Vertiga Hybrid is er in verschillende design-uitvoeringen. Zo is er de Vertiga Kirei, waarbij niet alleen het systeem duurzaam is, maar ook het materiaalgebruik.

Het paneel van Kirei is gemaakt van het niet-eetbare gedeelte van soja, iets wat vroeger na de sojaoogst verloren ging. Deze organische radiator is een echte eyecatcher in het interieur. Naast de Kirei, is er ook de Vertiga Primo, met een strak design in verschillende moderne kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.