fbpx
Nieuws

Verwarmingsthermostaat met hertengewei

Verwarmingsthermostaat met hertengewei

Een ludieke actie bij de installatie van de 100.000e thermostaat Toon. Een gezin uit Heemstede ontving een 3D geprinte cover voor de Eneco-thermostaat.

 

 

Bij de familie Dijkstra uit Heemstede is dit weekend de jubileum-Toon opgehangen. Om deze mijlpaal te vieren maakte 3D ontwerper Joris van Tubergen voor hen een opmerkelijke 3D geprinte Toon cover. Vanwege de mijlpaal kunnen Toon-bezitters mee doen aan een prijsvraag voor een eigen 3D-cover van de slimme kamerthermostaat. Daarvoor is deze actiewebsite ingericht.

 

Toon gewei 2De energiemaatschappij introduceerde het apparaat in juni 2012. Vorig jaar juni werd de 50.000e geïnstalleerd. Inmiddels is de slimme stroom en gasmeter, die actueel inzicht geeft in verbruik en op afstand te monitoren is, verschillende nieuwe features gekregen. Zo is het ook mogelijk om een koppeling te maken met Philips Hue lampen, en kunnen Toon-klanten met zonnepanelen hun eigen stroomproductie op het apparaat monitoren. Begin dit jaar maakte Eneco bekend dat Toon straks ook voor niet-klanten van de energiemaatschappij aangeboden gaat worden.

 

Hieronder een filmpje over de 100.000e Toon en het hertengewei

 

1 reactie op “Verwarmingsthermostaat met hertengewei

  1. […] mogelijkheden om te printen in badkamerglas. Eerder kwam concurrent Toon van Eneco met een aantal bijzondere speciale edities van de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.