fbpx
Nieuws

Hoe kun je met creatieve en praktische video’s je installatieklanten helpen en aan je binden? We mochten voor onze videonieuwbrief van Installatie.nl even meekijken in het creatieve brein van Martijn Verspeek. Hij maakt video’s over zijn bedrijf en zijn aanpak, maar ook over hoe bepaalde producten werken.

Installatiebedrijven kunnen op hun website veel meer doen dan enkel een digitaal visitekaartje zijn. Hierover heeft Martijn Verspeek het in zijn videotip van deze maand.

Meer tips: check onze eerdere video’s.

2 reacties op “Videotip Verspeek #8: creatieve content

  1. leeuwrene schreef:

    Alweer Verspeek. Hoe krijgt zo’n onbeduidend installateurtje het voor elkaar om elke week uw vakblad te halen? Of is het jullie niet zo ‘creatieve brein’ dat altijd naar dezelfde figuren grijpt? Die man vindt zichzelf zo goed, maar vraagt zich niet af waarom zijn bedrijf het niveau van dorpsinstallateurr maar niet ontstijgt. Als je zo’n creatieve brein hebt, dan moet je toch een heel bijzonder bedrijf zijn geworden. Van het caliber dorpsinstallateur zijn er duizenden in Nederland, die stil hun werk doen, en niet zo nadrukkkelijk op de PR-trom slaan.

  2. MarkS90 schreef:

    Wat een oeverloos gezwets. En vooral tijdverspilling in die video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.