fbpx
Nieuws

VSK in actie tegen kinderkanker

De vakbeurs VSK gaat gaat deze week geld inzamelen voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Met de collecte wil de beurs een bijdrage doen in de strijd tegen kanker, en het kinderziekenhuis financieel ondersteunen.

Op de beurs zal herhaaldelijk opgeroepen worden te doneren. In het VSK Nieuwscafe, in hal 10 A040 zal een collectebus staan. In dit nieuwscafé, mede mogelijk gemaakt door Installatie.nl, houdt Frans Reichardt de hele week interviews. Op deze plek wordt dinsdag om 10.15 de beurs ook geopend.

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is onderdeel van het Utrechtse Wilhelmina Kinderziekenhuis. In dit speciale onderdeel van het ziekenhuis worden kinderen met kanker behandeld. De opbrengst zal gaan naar onderzoek tegen kanker, en faciliteiten die kinderen en hun ouders ondersteunen bij hun strijd tegen deze ziekte. Beursorganisator Jaarbeurs en het Prinses Maxima Centrum werken sinds kort samen. Een onderdeel daarvan is dat de beursorganisator op haar events aandacht vraagt voor het bestrijden van kinderkanker en het werk van het Prinses Maxima Centrum.

Via deze link kunt u ook direct doneren.

Met Installatie.nl gratis naar de VSK? Klik hier voor kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.