fbpx
Nieuws

VSK Award zoekt installatie-innovatie

De inschrijving voor de VSK Awards is gestart. Deze installatieprijzen worden uitgereikt tijdens de komende VSK, die van 8 tot 11 februari gehouden wordt in de Jaarbeurs in Utrecht.

Fabrikanten en installateurs die vernieuwende producten en concepten op de markt gezet hebben of dit binnenkort gaan doen, zijn van harte uitgenodigd om in te zenden. De jury, die onder leiding staat van Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra, beoordeelt de inzendingen in drie categorieën: Energietransitie, Gezond & Comfort en Installateurszaken. De prijzen worden bij de start van de vakbeurs uitgereikt.

Inschrijven kan online via dit formulier

Jubileumeditie

Bij de vorige beurseditie (2020) wonnen deze producten een VSK Award.

De tweejaarlijkse VSK is de grootste installatiebeurs van Nederland. De vorige editie kon nog doorgaan voordat Nederland in lockdown ging vanwege het coronavirus. Daarmee is de VSK tot dusver een van de weinig technische vakbeurzen die geen editie hoefde over te slaan. De editie 2022 is de 25e editie. De tweejaarlijkse vakbeurs bestaat daarmee dus 50 jaar.

Installatie

Installatie is als vaste mediapartner ook weer groot aanwezig op de VSK. In vakblad, op onze site en in onze nieuwbrieven in de aanloop volop aandacht voor de technische vernieuwingen die op deze beurs zullen worden gelanceerd. Verder wordt er weer dagelijks live en online het VSK Nieuwscafé gehost, en krijgen nieuwsbriefabonnees gedurende de beursweek dagelijkse (video)verslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.