fbpx
Nieuws

In het VSK Nieuwscafé op donderdag weer interessante gasten. Om 13u een interview met branchekopstuk Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland. Frank Agterberg komt de warmtepomptrend duiden, en installateur Martijn Verspeek komt zijn visie geven op verduurzamen. Ook Mark Sprenkels komt de adviesstrategie van Breman Installatiegroep duiden: hoe kun je als installatiebedrijf je kennis en kunde optimaal benutten. Daarnaast een interview over de toekomst van waterstof als aardgasvervanger.

Het VSK Nieuwscafe is in hal 10 stand A040 en live te volgen via de livestream.

Programma donderdag 19 mei VSK Nieuwscafe

TijdTitelSprekerWaar gaat het over?
10:30-11:00VSK Award: Warmtepomp VincentNiek de Jong, Itho DaalderopWat maakt deze binnen opgestelde warmtepomp op propaan nu bijzonder?
11:00-11:30VSK Award: Sortimo bedrijfswageninrichtingSven Wijngaarden, SortimoWat houdt dit handige opbergsysteem in?
11:30-12:00VSK Award: Warmtepomp met PVT-panelenCees Mager, Triple SolarTriple Solar heeft een nieuwe warmtepomp op propaan
13:00-13:30Het tekort aan vakmensen te lijfDoekle Terpstra, Techniek NederlandHoe kan de installatiesector mensen werven en behouden?
13:30-14:00Nederland WarmtepomplandFrank Achterberg, Vereniging WarmtepompenWat zijn de warmtepomp ontwikkelingen in Nederland en op de VSK?
14:00-14:30Uitdagingen in koudetechniek en luchtbehandelingJan Willem Voshol, NVKLWat zijn de belangrijkste VSK trends op het gebied van luchtbehandeling en koudetechniek?
14:30-15:00Duurzame goeie gastenMartijn Verspeek, Installatiebedrijf VerspeekEen eigentijdse en eigenwijze blik op techniek, werkgeverschap en klantgerichtheid
15:00-15:30Kennispartner in de energietransitieMark Sprenkels, Breman InstallatiegroepHoe kom je als installatiebedrijf aan de tafel waar de plannen worden gemaakt?
15:30-16:00Waterstof en groen gasMarco Bijkerk, Nederlandse VerwarmingsindustrieWelke rol gaan waterstof en groen gas spelen in de energietransitie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.