Ga naar hoofdinhoud

VSK rekent op 55.000 bezoekers

De organisatie van de VSK in Utrecht rekent op 55.000 bezoekers van de editie 2012. De beursvloer is met ruim 475 exposanten net zo gevuld als de editie 2010.

 

 

Beursmanager Michiel Nijhuis kan niet ontkennen dat de economische crisis de beurs flink parten speelt. Daarom, maar ook vanwege de trends in de installatiebranche, heeft organisator VNU Exhibitions besloten om de indeling te veranderen. Belangrijkste gevolg hiervan is dat de klassieke ‘ketelhal’, Hal 1, dit jaar niet op de plattegrond staat. De beurs is nu ingedeeld naar aanleiding van de vier natuurelementen Vuur, Aarde, Water en Lucht. “Met dit nieuwe concept symboliseren we energzijds de verschillende installatiedisciplines, maar tegelijkertijd de synergie ertussen.”

 

Avondopenstelling

De VSK wordt gehouden van 6 tot en met 10 februari. De beurs is elke dag van 10.00 tot 18.00 geopend. Nieuw dit jaar is de avondopenstelling op donderdag 9 februari. Dan is de beurs tot 20.00 uur geopend.

 

 

Gratis voorinschrijven

Gebruikers van Installatie.nl en abonnees van Installatie en Sanitair kunnen zich gratis voorinschrijven voor dit evenement. In deze module is het bovendien mogelijk om te stemmen op de publieksprijs van de VSK Awards.

Om alvast een overzicht te krijgen van de noviteiten die worden gepresenteerd, heeft Bouwproducten.nl een online overzicht gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Quatt introduceert airco op warmtepomp

Rijpende pompoen bron voor warmtepomp

Rookvrij balkon

Premium

Vernieuwde monoblock op cv-standleiding

Markplaats voor materieel

Villeroy & Boch vernieuwt projectserie Architectura