Ga naar hoofdinhoud

VSK trekt ruim 28.000 bezoekers

De VSK heeft vorige week 28.299 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. De organiserende Jaarbeurs is tevreden met dit resultaat van de 25e editie.

In absolute aantallen is de beurs minder druk bezocht dan de beurs van twee jaar geleden (36.368 in 2020). De VSK was toen een van de laatste beurzen die gehouden werd, voordat Nederland in de ban raakte van de Covid 19-pandemie. De 2022-editie zou eerst in februari gehouden werden, maar werd vanwege de nasleep van de pandemie verplaatst naar mei.

‘Doelstelling gehaald’

Sales en projectmanager Joyce van de Hoef van Jaarbeurs: “Het was de eerste vakbeurs van deze omvang nádat Nederland uit de Covid-19-periode kwam. Veel fabrikanten hebben ondanks de verplaatsing een korte voorbereidingstijd gehad. Het is altijd maar de vraag wat zo’n verplaatsing te weeg brengt. We hadden ons tot doel gesteld om meer dan 25.000 bezoekers te trekken, en dat is gelukt.”

Van de Hoef benadrukt dat ook de drukte in de markt van invloed is op het bezoek. “De installatiebranche is volop in beweging, maar er staat ook heel veel druk op de agenda van onze doelgroep. Veel bezoekers hebben pas op het laatste moment besloten om wel of niet te gaan. Dat zien we bijvoorbeeld in het lage percentage no-show in de aanmeldingen.”

Donderdag was traditiegetrouw de drukste dag op de beurs, met meer dan 10.000 bezoekers. Meer dan de helft van de bezoekers is werkzaam binnen het uitvoerend installatiebedrijf. 22% van de bezoekers was directeur of eigenaar van het bedrijf.

Hieronder alle dagverslagen die Installatie.nl gemaakt heeft op de VSK.

De video’s van het VSK Nieuwscafe komen spoedig online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Ventilatiesysteem in kast op de galerij

De voordelen van Mezutec waterontharders

Installatie van een overkapping met zonnepanelen als dak

Drama in kruipruimte: installatie-stagiaire (16) verongelukt

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan

Grotere rol ventilatie in duurzame woning