fbpx
Nieuws

Warmteservice opent in Uithoorn

Aan de Amsterdamseweg 15A in Uithoorn opent Warmteservice op 25 september de deuren van een nieuwe vestiging. Hier door heeft het bedrijf inmiddels 55 filialen in Nederland. Warmteservice verkoopt cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om het te installeren.

In Uithoorn neemt Servan Veerkamp de dagelijkse leiding op zich. Hij is een bekend gezicht binnen Warmteservice. Na jaren te hebben gewerkt in de vestiging Alphen aan den Rijn heeft hij vorig jaar als bedrijfsleider de nieuwe vestiging in Hillegom opgestart.

Experts

Warmteservice is een familiebedrijf met 250 medewerkers. Een speciaal trainingsprogramma zorgt dat alle medewerkers experts zijn op het gebied van verwarming, sanitair, installatie en andere producten. Daarnaast heeft Warmteservice een overzichtelijke website. Via een chatfunctie op de website kunt u direct uw vragen stellen doordeweeks van 07.00 tot 22.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.

2 reacties op “Warmteservice opent in Uithoorn

 1. Wim Born schreef:

  Waarom maken jullie hier reclame voor,dit zijn de bedrijven waar particulieren hun ketels kopen om door de handige poolse of bulgaarse buurman te laten plaatsen,met alle gevolgen van dien!

  • Jan schreef:

   Deze mensen zijn wel kundig in hun voorzorg en nazorg. De prijs vechters online waar je ook 10 sites van zijn doen niet aan deze zorg.
   Als jij je er aan stoort moet je in het torentje zijn, ( den Haag) de erkende installateurs ( onder getekende) kopen ze ook bij bosjes bij warmteservice. De service is ook zo Top daar !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.