fbpx
Nieuws

Wasco: vloerverwarming uitbesteden

Groothandel Wasco biedt installateurs nu ook de mogelijkheid om het tekenen, berekenen en leggen van vloerverwarming bij de groothandel uit te besteden. Dit bleek tijdens de huisshow die in mei gehouden werd. Met de dienstverlening wil het bedrijf klanten helpen voor wie deze techniek geen core-business is.

De technici van de groothandel verzorgen de engineering en het legplan van de vloerverwarming, en vormen het aanspreekpunt bij planning en levering. Indien gewenst kunnen vaste uitvoeringspartners van de groothandel de vloerverwarming ook aanbrengen. De legservice monteert, stelt een afpersrapport op, en voert waar gewenst naregeling uit. Wasco maakt bij de service gebruik van het eigen private label Solid vloerverwarming buizen (5-laags PE-RT) en messing verdelers. Op product en dienst geeft de groothandel 10 jaar garantie.

Airconditioning

De groothandel gaat nu ook airconditioning leveren. Hiervoor heeft Wasco een exclusieve overeenkomst met het merk Haier, een Chinese fabrikant die vooral bekend is uit de huishoudelijke apparatuur. Naast units levert Wasco ook onderdelen, gereedschappen, geïsoleerde koelleidingen, gootsystemen en montage/opstellingsmaterialen.

1 reactie op “Wasco: vloerverwarming uitbesteden

  1. […] in verwarming, sanitair, onderdelen, koeltechniek en ventilatie. Het bedrijf liet dit voorjaar op haar huisshow zien dat koeling één van de uitbreidingsgebieden van het bedrijf wordt. Algemeen directeur Herold […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.