fbpx
Nieuws

Wastafelserie wint iF Design Award

De wastafelserie Sphinx VariForm heeft de iF Design Award 2018 gewonnen. De jury prijst met nadruk de vier verschillende vormen, waarin de wastafels leverbaar zijn. Het tijdloze design van de nieuwe Sphinx VariForm wastafels biedt talloze mogelijkheden voor de vormgeving van badkamerinterieurs. Met Sphinx VariForm verbreedt het sanitairmerk haar productaanbod op het gebied van modulaire wastafels.

Slanke rand

De keramische wastafels kennen een tijdloos design door de slanke rand. Ze hebben een cirkelvormig, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze qua design en afmeting in vrijwel elke badkamer passen. Omdat niet iedere wasgelegenheid hetzelfde is, zijn de VariForm-wastafels verkrijgbaar als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. En bovendien verkrijgbaar met of zonder kraan- én overloopgat. Naargelang de situatie, wens en technische mogelijkheden kan de kraan op de wastafel of op het wastafelblad worden bevestigd. Of als wandkraan aan de muur.

Kenmerkend voor alle VariForm-wastafels is de royale diepte, die veel comfort biedt. De hoogwaardige keramische wastafels blijven ook bij zeer intensief gebruik jarenlang hun mooie uitstraling behouden.

Jury-oordeel

De iF jury vond het gekozen VariForm-concept bijzonder geslaagd en aanbevelenswaardig – het VariForm productassortiment biedt namelijk grote ontwerpvrijheid. De klant kan kiezen uit opzet-, opbouw- en onderbouwwastafels in vier geometrische basisvormen, waarbij al deze vormen in verschillende formaten leverbaar zijn. Samen met deze nieuwe onderscheiding ontving de Geberit Group in de afgelopen negen jaar meer dan vijftig designprijzen, waaronder Red Dot en Design Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.