fbpx
Nieuws

Wat je moet weten over warmtepompen

De (hybride) warmtepomp staat op dit moment vol in de spotlight. Installatie heeft een special gemaakt waarin alle actuele trends en regelgeving op een rijtje zijn gezet. De special is gratis meeverzonden met de oplage van vakblad Installatie en is ook verkrijgbaar in onze webshop.

De special geeft de laatste stand van zaken met betrekking tot regelgeving, een overzicht van mogelijke bronnen voor de warmtepomp en een aantal interessante projecten waarin warmtepomptechniek is toegepast. De Installatie special opvragen kan via deze link.

3 reacties op “Wat je moet weten over warmtepompen

  1. A.Hopstaken schreef:

    Wij hebben luchtverwarming. Kun je dat combineren met een warmtepomp.?
    Wat voor een soort warmtepomp?.We hebben ook nog een losse intergasgeiser uit 2021. Hoe kunnen we die inzetten.?

  2. Laurens schreef:

    De wisselaar gas/lucht moet vervangen worden. Wanneer er gekozen wordt voor water/lucht kan je naar mijn idee elke wp nemen. Vraag een goede installateur om een passend voorstel. Soms is een stapje duurder over langere tijd gemeten beter en voordeliger. Vraag meerdere prijzen op en vergelijk. Goede tip: vraag wanneer de elementen in gaan. Hoe later deze ingaan hoe beter. Er zijn merken die deze nooit gebruiken, is de beste keus op langer termijn. Succes met zoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.