fbpx
Nieuws

Hakron, een groothandel voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw, gaat zich met gas- en waterdichte doorvoeren van het Duitse merk KRASO nu ook op de installatiebranche richten.

Het Harderwijkse Hakron is bekend als leverancier en producent van technische bouwproducten voor beton- en woningbouw, sinds 1968. KRASO is een Duitse fabrikant net over de grens bij Winterswijk.

KRASO en Hakron werken al enige jaren samen, maar hebben zich niet eerder specifiek op installateurs gericht. Tijdens de Installatie Vakdagen, die plaatsvinden op 12, 13 en 14 september in Hardenberg zijn de medewerkers van Hakron aanwezig om installateurs te informeren over deze nieuwe stap.

Geen breekwerk meer nodig

Het assortiment omvat een breed scala aan gas- en waterdichte doorvoeren voor bouw-, installatie- en elektrotechnische bedrijven. Een voorbeeld hiervan zijn de nieuwe KRASO KDS kabeldoorvoeren. Deze zijn universeel toepasbaar en bieden een alles-in-één oplossing voor diverse behoeften op het gebied van kabeldoorvoer. KDS-kabeldoorvoeren worden tijdens nieuwbouw of renovatie geïnstalleerd, waarna ook nog jaren later extra kabels kunnen worden doorgevoerd zonder breekwerk en dergelijke.

Een ander voorbeeld zijn de KRASO-klemdichtringen uit EPDM met roestvast staal (A2-kwaliteit). Uniek daarbij zijn de moeren (KRASO DKM) met geïntegreerd aandraaimoment controle. Hierdoor is een momentsleutel niet meer nodig. Met een gewone dopsleutel aandraaien tot een klik hoorbaar is, dat is het juiste moment.

Levering tot aan de bouwplaats

Hakron heeft een voorraad van alle gangbare standaardproducten van KRASO en kan deze snel met eigen vervoer leveren op de bouwplaats of bij het magazijn van de installateur. Daarnaast biedt Hakron ook maatwerkproducten aan. Voor deze specifieke behoeften biedt Hakron technische ondersteuning om ook bij lastige aansluitingen tot een goede en passende oplossing te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.