fbpx
Nieuws

Webinar over duurzame stappen

Met welke stappen kunnen installateurs woningeigenaren adviseren te verduurzamen? Die vraag staat centraal in het webinar Stap voor stap verduurzamen, dat op 18 november gehouden wordt. Aanmelding is kosteloos.

In het webinar beantwoorden technisch specialisten van groothandel Rensa, verwarmingsfabrikant Nefit Bosch en afgiftespecialist Jaga actuele kwesties rondom verduurzamen. De praktijk leert dat veel particulieren en professionals in bestaande bouw vastlopen in het doolhof van (on)mogelijkheden. De ketenpartijen willen hier verandering in brengen.

Aanmelden voor het webinar kan hier.

Niet alleen bij toestelvervanging

Zo wordt er stilgestaan bij verschillende stappen in verduurzaming. Dit kan het moment van toestelvervanging zijn. Maar ook zonder deze noodzaak kunnen huiseigenaren al in kleine stapjes hun woning verduurzamen. Dat kan door middel van isolerende maatregelen, maar ook aandacht te geven aan de stooklijn van de huidige installatie en de afgiftesystemen. Welke stap het meest aantrekkelijk is om energie te besparen of meer comfort te krijgen, is per woning verschillend.

Sprekers bij dit webinar

Nefit Bosch trainer Rob Haarman en technisch advieur Eric van den Oudenalder van Jaga gaan hun kennis en ervaringen delen live delen. Ook zijn technisch specialisten van Rensa Techniek paraat om vragen van kijkers te beantwoorden. Ze gaan in op de verschillende uitgangspunten bij verduurzaming. Wanneer is een woning warmtepomp-proof, en wat is er nodig om over te gaan naar een lagetemperatuur-afgifte. Ook wordt er ingegaan op de mogelijkheden om met (hybride) warmtepompen te koelen via de radiator.

Gratis aanmelden voor dit online uurtje vakinformatie kan via deze link. Op 18 november kunnen kijkers live hun vragen afvuren op verduurzamingsspecialisten. De uitzending is nadien integraal terug te krijgen, zoals alle webinars van Bouwwebinar.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.