fbpx
Nieuws

Webinar over verduurzamen 2.0

Nederland moet van het gas los. De roep om warmtepompen en andere energieopwekkers neemt daarmee toe. Is dat voldoende? Door biobased te bouwen én gebruik te maken van die nieuwe energieopwekking kun je tot de ultieme duurzame woning komen. Maar hoe kun je beide vormen nu het best combineren? Die en meerdere vragen gaan we beantwoorden tijdens het webinar ‘Verduurzamen 2.0; van circulair tot warmtepomp’, op dinsdag 21 mei van 12.30 tot 13.30 uur.

De focus bij het verduurzamen van gebouwen ligt momenteel heel erg op duurzaam energie opwekken. Op zich positief natuurlijk. Geen gasgebruik en minder CO2-uitstoot, dat klinkt goed. We zijn massaal woningen aan het upgraden naar ‘nul-op-de-meter’. Steeds meer gebouwen krijgen zonnepanelen op het dak en we zetten breed in op energie besparen. Maar pakken we daarmee het probleem aan bij de kern? Die vraag loopt als een rode draad door dit webinar.

Sprekers bij dit webinar zijn Patrick Schreven, voorzitter van Ecobouw Nederland. Tevens eigenaar van bouwbedrijf ECO+ Bouw en Mark van de Ree van Vaillant. Het webinar wordt gepresenteerd door Koen Wieriks, content marketingjournalist bij Eisma Bouwmedia.

Deelname aan het webinar, dat is samenwerking met Vaillant wordt georganiseerd, is gratis. Meer informatie over dit en andere bouwwebinars, vindt u op www.bouwwebinar.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.