fbpx
Nieuws

Hoe kun je warmtepomptechniek toepassen in collectieve installaties? Daarover gaat het webinar Collectieve oplossingen met de warmtepomp dat op donderdag 29 september gehouden wordt. De inschrijving voor deze gratis interactieve kennissessie is geopend.

Om gestapelde bouw, dé groeimarkt van dit moment, gasloos nieuw te bouwen of te verduurzamen zijn er veel mogelijkheden met warmtepomptechniek. De (semi-) collectieve oplossing wint terrein naast individuele warmtepompen. Denk hierbij aan flats of appartementencomplexen met een centrale warmtepomp met lucht óf de bodem als duurzame bron, al dan niet in combinatie met een slim lokaal warmtenet of decentrale naverwarmers.

In dit webinar nemen de techneuten van groothandel Rensa en warmtepompspecialist Nathan je mee in de mogelijke smaken in collectiviteit. Wat zijn de technische aandachtspunten en voorwaarden voor verschillende collectieve oplossingen? De deelnemers krijgen een showcase aan mogelijkheden, inclusief de technische randvoorwaarden.  Kijkers kunnen live hun vragen stellen aan de aanwezige specialisten op het gebied van ontwerp en engineering van dergelijke installaties.

Sprekers op het webinar zijn Matthias Stukker van Rensa Techniek, Ramon Freriksen en Lucas Bos van Nathan. Laatstgenoemde zal specifiek ingaan over alles wat er komt kijken bij het adviseren, engineeren en uitvoeren van bodemgebonden systemen voor collectieve installaties.

Aanmelden kan via deze link. Kijkers kunnen live vragen stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.