fbpx
Nieuws

Webinar over warmtepompen

Zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten staat verlaging van het energieverbruik van woningen volop in de belangstelling. Met het toepassen van warmtepompen, eventueel in combinatie met een gasgestookte HR-ketel, worden grote stappen gezet om het energieverbruik te verlagen. Bij energieneutrale, nul-op-de-meter of energieleverende woningen is de inzet van warmtepompen een goede optie.

Vragen over warmtepompen

Maar: hoe werkt een warmtepomp eigenlijk? En hoe zit zo’n hybride-combinatie in elkaar? Hoe moet zo’n installatie worden aangesloten en ingeregeld en aan welke zaken moet je denken bij het opstellen van compleet installatieconcept bij nieuwbouw en renovatie? Drie deskundigen praten u tijdens het webinar ‘Warmtepompen, een logische keuze voor energiezuinige woningen’ in een uur volledig bij. Dit webinar vindt plaats op donderdag 5 november van 12.30 tot 13.30 uur.

Sprekers:

  • Ir. André Kruithof, Nieman Raadgevende Ingenieurs
  • Leo Janssen, manager technisch project advies bij Vaillant
  • Patrick Jansen, hoofd innovatie & kennismanagement bij Rensa

Het webinar is bedoeld voor installatiebedrijven, maar ook voor architecten, bouwkundig ontwerpers, aannemers, adviesbureau’s en technisch gebouwbeheerders. Deelname aan het webinar is gratis. Aanmelden kan hier.

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Vaillant en Rensa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.