fbpx
Nieuws

Wie wint de WKO Duurzaamheid Award?

Tijdens het Nationaal Symposium Bodemenergie reikt het Gebruikersplatform Bodemenergie de prestigieuze WKO Duurzaamheid Award uit. Deze onderscheiding gaat elk jaar naar een inspirerende eindgebruiker die uitzonderlijke inspanningen levert of heeft geleverd om een wko-systeem te optimaliseren en de kennis daarvan uit te dragen. Het platform doet een oproep aan alle marktpartijen om echte ambassadeurs onder de eindgebruikers van bodemenergie voor te dragen.

Met de WKO Duurzaamheid Award zet het Gebruikersplatform Bodemenergie de voorvechters van bodemenergie jaarlijks in het zonnetje. In de praktijk zijn het echter de adviesbureaus, technisch dienstverleners, installateurs en andere professionals die met deze eindgebruikers te maken hebben. Daarom is de oproep juist ook gericht aan deze marktpartijen gericht. Zij kunnen hun beste klanten of gesprekspartners voor deze bijzondere prijs nomineren.

Meld uw kandidaat aan

Kent u een eindgebruiker die absoluut voor de WKO Duurzaamheid Award 2018 moet worden genomineerd? Stuur zijn of haar naam, telefoonnummer en de locatie van de wko-installatie naar info@gebruikersplatformbodemenergie.nl. Bij elke inzending ontvangt het Gebruikersplatform Bodemenergie graag een korte toelichting waarom die wko-eindgebruiker zo uitzonderlijk is en wat hij of zij doet om kennis rondom bodemenergie uit te dragen.

Award-winnaar 2017

Vorig jaar ging de award naar Fréderique Houben, taakgroephoofd en programmamanager Energie bij de Universiteit Utrecht. Mede dankzij haar inzet wordt het bodemenergiesysteem bij de universiteit straks een van de grote systemen in Nederland. Individuele wko-systemen zijn in Utrecht hydraulisch en energetisch gekoppeld, waardoor de capaciteit van het energiesysteem sterk is vergroot. Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam innoveren aan de Universiteit Utrecht en ambassadeur circulaire economie, reikte de award vorig jaar uit. De uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award 2018 vindt plaats tijdens het Nationaal Symposium Bodemenergie dat op 22 november bij a.s.r. in Utrecht wordt gehouden.

Inzendingen van mogelijke kandidaten voor de award ontvangt het Gebruikersplatform Bodemenergie graag vóór 30 september a.s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.