fbpx
Nieuws

WKO Duurzaamheid Award 2019 voor a.s.r.

WKO-beheerder en MVO-specialist bij a.s.r. Adri Meijdam heeft de vijfde WKO Duurzaamheid Award gewonnen. Meijdam kreeg deze onderscheiding uit handen van Lot van Hooijdonk, de Utrechtse wethouder mobiliteit, energie en groen.

De jury van de WKO Duurzaamheid Award 2019 riep Meijdam uit tot winnaar van de prijs vanwege zijn jarenlange werkzaamheden en inspanningen voor WKO-systemen. De jury prijst daarbij zijn activiteiten op het gebied van het opdoen en delen van kennis over WKO-systemen. Ook zijn rol in het verlagen van het energieverbruik van a.s.r. in Utrecht van 250 kWh naar 64 kWh was een belangrijke reden voor de jury om de prijs aan Meijdam toe te kennen.

Andere nominaties

Behalve Adri Meijdam waren ook Hajo Feeringa (beheerder van de technische installaties bij de provincie Drenthe), Marco Strooker (domeinbeheerder vastgoed bij de gemeente Alphen aan de Rijn), Leon Dukker (mede-directeur bij rozenkwekerij Porta Nova in Waddinxveen) en Gerrit Engberts (hoofd Beheer en Onderhoud bij het Rijksmuseum) genomineerd voor de WKO Duurzaamheid Award. Alle genomineerden zijn volgens de jury een voorbeeld en een inspirator voor het gebruik van een klimaatinstallatie met WKO als energiebron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.