fbpx
Nieuws

WOLF betrekt nieuw kantoorpand

WOLF Energiesystemen is verhuisd naar een nieuw en duurzaam kantoorpand, naar Blauwe Engel 1 in Kampen. Hierdoor hoopt het ruimte te geven aan groei en hun toekomstplannen.

De nieuwe locatie biedt ruimte voor onder meer een kantoorgedeelte en showroom. Met de showroom ontstaan er betere mogelijkheden om trainingen te geven en kunnen bezoekers uit zowel het professionele segment als particulieren duidelijker zien welke oplossingen mogelijk zijn.

Niet alleen in de showroom zijn de WOLF-producten te zien. Verschillende producten uit het WOLF-assortiment dragen bij aan een gezond binnenklimaat in het kantoorpand en zijn daardoor in werking te zien.

Gezond en energieneutraal

Bij de ontwikkeling van het nieuwe pand zijn de thema’s een gezond binnenklimaat en energieneutraliteit in gebruik het uitgangspunt geweest. Het pand is ontworpen met het Programma van Eisen Gezonde Kantoren met label A als uitgangspunt op nagenoeg alle onderliggende thema’s. De energie voor de installaties wordt duurzaam opgewekt. Zo is het dak van het pand volledig bedekt met pv-panelen en zijn zonnecollectoren geïnstalleerd, uiteraard ook van eigen fabricaat.

De duurzame ideologie van WOLF strekt zich ook verder dan alleen het kantoorpand. Zo worden er laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst en ook is een fietsenstalling gerealiseerd, met een laadmogelijkheid voor e-bikes. Ook staat het pand op loopafstand van een NS-station.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.