fbpx
Nieuws

‘Zoiets maak je maar één keer mee’

Installatietalent Julian van Lohuizen (Elders Totaalinstallateur, Raalte) keerde met een verdienstelijke elfde plek terug van WorldSkills 2017. Met een score van 703 punten was hij een van de best presterende Nederlanders in Abu Dhabi en scoorde hij ook nog een medaille voor Excellent Vakmanschap.

Julian: “Ik heb er honderden uren ingestoken, maar het was het waard. Het hele traject was een belevenis, met Abu Dhabi als kers op de taart. Zoiets maak je maar één keer mee in je leven. Ik heb ontzettend veel geleerd in het afgelopen halfjaar. En die medaille voor Excellent Vakmanschap is een mooie beloning. Dat is echt een erkenning die telt. Ik kijk dus hartstikke tevreden terug.”

WorldSkills

WorldSkills, de wereldkampioenschappen voor jonge vakmensen, wordt tweejaarlijks gehouden. Het is het grootste beroepenevenement ter wereld. Zo’n 1.300 jonge vakmensen gaan de strijd met elkaar aan in ruim 50 beroepen, van bloemschikken tot schilderen, van mobiele robotica tot lassen. De eerstvolgende editie is in 2019 in Kazan (Rusland).

Er is een video gemaakt over de ervaringen van Julian tijdens de WorldSkills.

1 reactie op “‘Zoiets maak je maar één keer mee’

  1. willem schreef:

    Van harte gefeliciteerd.
    Groet van Willem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.