fbpx
Bericht

3-in-1-beurs in Gorinchem

3-in-1-beurs in Gorinchem

In de Evenementenhal in Gorinchem worden van 29-31 januari Klimaatvak, Installatie Vakbeurs en Sanitair Gorinchem gehouden.

 

 

De expliciete toevoeging van de beurs Sanitair Gorinchem aan het concept is nieuw. Deze vakbeurzen zijn te bezoeken met slechts één entreebewijs en zijn kosteloos aan te vragen via deze link. De catering en parkeergelegenheid zijn, evenals de entree, geheel kosteloos. De bezoekers ervaren hun komst als een goede manier om vakkennis bij te spijkeren, op de hoogte te worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen en contacten te onderhouden. De deuren zijn dagelijks geopend van 13.00uur tot 21.00 uur.

 

Lezingen

De NVKL verzorgt centraal op het speciaal ingerichte Koude & Klimaatplein een activiteitenprogramma. Een onderdeel hiervan zijn de inlooplezingen die in samenwerking met de KNVvK gegeven worden. Onderwerpen van de lezingen zijn onder meer de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving op het gebied van de F-gassenverordening en EPBD, het gebruik van natuurlijke koudemiddelen, expansieventielen in relatie met productkoeling en het gebruik van restwarmte bij koelinstallaties. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.