fbpx
Bericht

Adformatie: Eisma beste uitgever

Adformatie: Eisma beste uitgever

Eisma Mediagroep is in een onafhankelijk onderzoek van Adformatie en Synovate uitgeroepen tot beste vakblad-uitgever van Nederland. Het toonaangevende marketingmerk onderzocht de waardering van klanten voor uitgevers van vakbladen.

 

De Eisma Media Groep, onder andere uitgever van de vakbladen Installatie en Sanitair, Sanitair Design en deze site, scoort opmerkelijk hoog in het recente Kerstrapport van Adformatie en Synovate. In de categorie Vakbladen voert Eisma maar liefst drie keer de ranglijst aan. Jaarlijks stellen Adformatie en Synovate het zogenoemde Kerstrapport samen. Synovate voert een steekproef uit onder adverteerders en mediaplanners, waarbij de respondenten hun oordeel geven over de wijze waarop media-exploitanten zich in de markt manifesteren.

 

Triple 1

Uit dit onderzoek blijkt dat de Eisma Media Groep een ‘tripe 1’ positie bekleedt in de categorie Vaktijdschriften; als het gaat om het kenmerk ‘waardering’ dan voert de Eisma Media Groep zowel bij de adverteerders, mediaplanners als bij alle respondenten deze categorie aan. Klik hier voor de cijfers.

 

Nog een prijs

Eerder dit jaar al bleek dat Installatie en Sanitair zich aan de top genesteld heeft wat lezerswaardering betreft. Uit het Jaarrapport van Bouwkennis blijkt dat het dit najaar vernieuwde magazine een gedeelde eerste plaatst bezet als meest gelezen vaktijdschrift voor W-installateur. 

1 reactie op “Adformatie: Eisma beste uitgever

  1. jan bos schreef:

    Van harte eisma. Mooie prestatie in deze tijd. Onderscheiden doe je met kwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.