fbpx
Bericht

Andere opzet VSK in 2012

Andere opzet VSK in 2012

De komende editie van de VSK in Utrecht is anders van opzet dan voorheen. De vakbeurs krijgt een nieuwe indeling, gebaseerd op de natuurelementen Water, Lucht, Aarde en Vuur. Deze hebben elk hun eigen hallen en onderwerpen. De drukbezochte verwarmingshal verhuist.

 

De verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniekvakbeurs VSK vindt plaats van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2012 in de Jaarbeurs Utrecht. De deze editie geïntroduceerde elementen krijgen eigen hallen. Water (hal 11) huisvest sanitair en waterbehandeling; vuur (hal 7, 8 en 9) toont verwarming, CV-ketels, (warmte)pompen, leidingsystemen en appendages; lucht (hal 2, 3 en 4) betreft luchtbehandeling, airco en koudetechniek, gereedschappen en bedrijfswagens; bij aarde (hal 3, 4, 9 en 10) zijn alternatieve energie, geïntegreerde systeemoplossingen, meet- en regeltechniek, informatie, kennisoverdracht en ICT ondergebracht.

De noviteiten die meedingen naar de VSK Awards worden deze editie bij elkaar geplaatst op verschillende pleinen. Zo heeft de bezoeker per element een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen. De bezetting van de VSK loopt positief. De organisatie meldt dat ongeveer 80% van de expositieruimte momenteel in optie staat of is geboekt.

1 reactie op “Andere opzet VSK in 2012

  1. Henk Jan schreef:

    Dit is een test voor het spamfilter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.