fbpx
Bericht
App brengt energiehuishouding in beeld

Plugwise introduceert een app waarmee installateurs, maar ook eindgebruikers hun energiehuishouding in beeld kunnen brengen en direct een bijpassende offerte uit kunnen draaien.

 

 

De app geeft de benodigde energiemeters, software, hardware en installatie-uren aan. U ziet direct waar u kunt besparen. Met deze Inventory Tool wil Plugwise dé standaard voor Building Energy Management Systems (BEMS) neerzetten. Naast de Inventory Tool, heeft Plugwise speciaal voor resellers een Inventory Portal ontwikkeld. Hier kan de installateur direct de offerte inzien, eventueel korting toepassen en vervolgens exporten. Hiermee bespaart de installateur op onnodige dubbele administratieve werkzaamheden.

 

Training

De Inventory app is onderdeel van een nieuw en compleet resellerspakket. Installateurs die Plugwise producten gaan installeren, krijgen de gelegenheid om een training te volgen.  Het Nederlandse bedrijf Plugwise houdt zich bezig houdt met ontwerp, ontwikkeling en productie van draadloze energiemanagement- en controlesystemen voor onder meer de installatiebranche en gebouwbeheerders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.