fbpx
Bericht

ATAG zet installateur in zonnetje

ATAG zet installateur in zonnetje

Ketelfabrikant ATAG heeft Bos Installatietechniek uit Putten en een consument beloond met een gratis zonne-energiesysteem.

 

 

Tijdens een feestelijke prijsuitreiking in de showroom van Instalcenter Bos te Putten werd de hoofdprijs uitgereikt van de ZininZon-campagne die ATAG Verwarming in de zomer van 2012 organiseerde. Tijdens deze social mediacampagne konden consumenten zonnige prijzen winnen. De hoofdprijs was het aankoopbedrag van hun tijdens de actieperiode aangeschafte ATAG zonsysteem retour op hun rekening.

 

Uit de deelnemers die zich via Twitter en Facebook aanmeldden voor deze ZininZon-actie kwam de familie Kamphuis uit Zeewolde als winnaar uit de bus. Daarmee wonnen niet alleen zij hun aankoopbedrag terug, ook Bos Installatietechniek – de ATAG Select Dealer die het zonne-energiesysteem bij hen installeerde – viel in de prijzen. Nu het ATAG zonsysteem bij de consument is geïnstalleerd was het tijd voor de prijsuitreiking. De prijswinnaars kregen hun cheque overhandigd uit de handen van Mike Leever, account manager bij ATAG Verwarming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.