fbpx
Bericht

Award voor gebruik social media

Award voor gebruik social media

Installatiebedrijven die actief zijn op social media, kunnen zich inschrijven voor de Industrial Social Media Award, een prijs voor gebruik van social media in de technische branches.

 

 

Steeds meer installateurs maken actief gebruik van social media als Twitter, Facebook en LinkedIn. De prijs wordt uitgereikt door IndustrialSocialMedia, een onafhankelijk platform voor social media in de industrie, techniek, technologie en (high)tech. IndustrialSocialMedia biedt praktische kennis die bedrijven helpt om social media in te zetten op technisch georiënteerde markten. Daarvoor worden opleidingen, trainingen en events georganiseerd. Inschrijven kan via deze site. De prijs wordt uitgereikt op een nog nader te plannen gelegenheid.

 

De jury staat onder voorzitterschap van Nijenrodehoogleraar John Koster. De andere juryleden zijn: Annemarie Mulder (management consultant en – coach bij de FME), Maarten van der Boon (manager communicatie en marketing van Leertouwer, lid van het algemeen bestuur van Uneto-VNI en voorzitter van de Vakgroep Domotica-ICT), Inge Janse (journalist, adviseur nieuwe media en eindredacteur bij de VNCI) en Edward Breedveld (Group Manager E-Business bij Intersafe Groeneveld). Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Stemmen kan binnenkort via de Facebook-pagina van IndustrialSocialMedia.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.