fbpx
Bericht

Beroepenwedstrijden van start

Beroepenwedstrijden van start

Het Opleidingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (OTIB) organiseert deze week vanaf donderdag beroepenwedstrijden op VMBO- en MBO-niveau voor de technische installatiebranche: de Skills Masters.

 

 

Skills Masters, dat 14, 15 en 16 maart gehouden wordt in Ahoy Rotterdam, is het grootste beroepskeuze-evenement van Nederland. Jongeren maken hier kennis met verschillende beroepen en kunnen zich oriënteren op hun beroepskeuze en verdere loopbaan. Tijdens de beroepenwedstrijden tonen jonge vaktalenten hun deskundigheid, laten ze het publiek zien wat echt vakmanschap is en strijden om de nationale titel in hun vakgebied. 

 

Handjes 

De technische installatiebranche is met het oog op het behoud van voldoende mensen voor de sector voortdurend op zoek naar jonge vaktalenten. De Skills Masters zijn een goed moment om jongeren te interesseren voor een technische studie en een technisch beroep. Naast de beroepenwedstrijden kunnen bezoekers in OTIB’s InstallationPark zelf ervaren hoe leuk, spannend en afwisselend techniek is.

 

Het evenement bezoeken? 

U bent van harte welkom om tijdens Skills Masters de prestaties van onze kandidaten op de voet te volgen en/of aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking op zaterdag 16 maart a.s. om 16.15 uur op de OTIB stand. U kunt uw komst melden per e-mail: otib@vanoortenvanoort.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.