fbpx
Bericht

Beste Fitter’ wordt eendaags event

Beste Fitter' wordt eendaags event

De wedstrijd ‘De Beste Fitter van Nederland’ wordt dit jaar een eendaags evenement.

 

Op zaterdag 1 juni wordt op één dag bepaald wie de titel komend jaar mag dragen. Dit betekent dat er geen regionale voorrondes meer worden gehouden. De winnaar van de vierde editie van de wedstrijd wint een reis naar Lapland.

 

Deelname

Alle erkende monteurs op het gebied van verwarming, sanitair en drinkwater kunnen deelnemen. Per bedrijf mogen er twee installateurs meedoen aan de wedstrijd. Willen meer collega’s zich inschrijven, dan kan er binnen het bedrijf een selectieronde georganiseerd worden. Hiervoor is een toolbox samengesteld waarmee het bedrijf intern gemakkelijk een voorronde kan organiseren en zo de beste twee afgevaardigden aan de hand van een leuke, toch wel pittige, wedstrijd kan selecteren. De toolbox bezit alle informatie om van deze selectieronde een succes te maken. De toolbox is aan te vragen via de website www.debestefittervannederland.nl.

 

De wedstrijd ‘De beste fitter van Nederland’ is een initiatief van Geberit met partners Grundfos, Honeywell en Hitachi, samen met de organisatie van de Skills Masters. In 2012 won Jan-Anne Perdon de titel. Dennis Raaijmakers won in 2011 de wedstrijd. Stenly de Rooij uit Eemnes was de eerste kampioen in 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.