fbpx
Bericht

Beurs over zonne-energie

Beurs over zonne-energie

75 bedrijven hebben zich aangemeld voor de eerste zonne-energie vakbeurs van Nederland, Solar Solutions, op 17 en 18 april aanstaande in de Expo Haarlemmermeer. Op de beurs kan een introductiecursus zonnestroom worden gevolgd.

 

 

Op de beurs zijn innovaties rond dakmontage, beveiliging, doormeten van panelen en nieuwe omvormers, en esthetisch mooie panelen te zien. Het inovatiepaviljoen laat twintig van de meest interessante innovaties te vinden zijn. Bezoekers kunnen op de beurs tegen een kleine vergoeding (à 50 euro) de introductiecursus zonnestroom volgen. Deelnemers krijgen na deelname 75 euro korting bij BDA opleidingen op de zonnestroom cursus. Aanmelden kan op: www.solarsolutions.nl/training.

 

Meer praktijk

Daarnaast kunnen bezoekers gratis inlopen bij de (technische) workshops waarin dieper wordt ingegaan op de praktijk van installatie en montage, op de selectie van kwaliteit, op innovatieve ontwikkelingen, verkopen van zonne-energie en op marktontwikkelingen.

De gemeente Haarlemmermeer organiseert een besloten expertmeeting in het auditorium over ‘Duurzaam Bedrijf’ dat middels een hefboom 33 miljoen euro heeft opgehaald voor innovatieve duurzame projecten. Hiervoor nodigen zij bestuurders en professionals uit van gemeenten en woningbouwcorporaties uit heel Nederland. Zij zullen ook de beurs bezoeken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.