fbpx
Bericht

Congres alternatieve technieken legionella

Congres alternatieve technieken legionella

ISSO organiseert op 9 april in de Utrechtse Jaarbeurs een congres over alternatieve technieken tegen legionella.

 

 
 Aan alle beroepen die te maken hebben met leidingwaterinstallaties, worden nieuwe en verbeterde alternatieve technieken gepresenteerd.
De installatiesector wil korte metten maken met de gevaren van legionella in drink- en proceswater. Daarom zijn in de laatste vijf jaar nieuwe preventietechnieken ontwikkeld en bestaande verbeterd. Hoe is legionella te voorkomen wanneer gewoon thermisch beheer niet werkt? Meerdere oplossingen zijn te beluisteren op het ISSO-congres ‘Alternatieve technieken tegen legionella’. Inspiratiebronnen zijn onder meer nieuwe technische vindingen, de Drinkwaterwet, het Drinkwaterbesluit en de Regeling legionellapreventie. 

Wetgeving naar praktijk

Aan bod komen wetgeving en de beoordelingsrichtlijnen 6010 en 14010. Een ervaringsdeskundige presenteert de aanpak van een beheersplan voor alternatief beheer. Een aantal gerenommeerde fabrikanten ten slotte, brengen nieuwe installaties en toepassingsmogelijkheden over het voetlicht. Gastheer is Rob van Bergen, directeur ISSO. Het programma biedt ook volop ruimte om vragen te stellen en te netwerken. Het ISSO-congres ‘Alternatieve technieken tegen legionella’ wordt gehouden op dinsdag 9 april van 13.00 tot 18.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.isso.nl. De kosten bedragen € 265,- (eexcl. btw) per persoon.

1 reactie op “Congres alternatieve technieken legionella

  1. Henk schreef:

    datum bijeenkomst: klopt die wel? en is de bijeenkomst er wel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.